Γρανάδα: Με πρόσωπα-εκπλήξεις στην Τούμπα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί το βράδυ (19:55) της Πέμπτης τη Γρανάδα στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Γρανάδα: Με πρόσωπα-εκπλήξεις στην Τούμπα

Για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία η ήττα στην Κύπρο από την Ομόνοια ήταν καταδικαστική και το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον, ενώ από την άλλη η Γρανάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους 32.

Οι Ισπανοί βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου, με έναν βαθμό περισσότερο από την PSV κι αυτό που περιμένουν να μάθουν τώρα, είναι αν θα παραμείνουν πρώτοι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες και οι παίκτες του, βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, αφού χθες περιορίστηκαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ενώ αύριο θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο Μαρτίνες προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές για το παιχνίδι της Πέμπτης, βλέποντας την ομάδα του να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ αρκετοί παίκτες του είναι επιβαρυμένοι και χρειάζονται ανάσες.

Μάλιστα, μοιάζει αρκετά πιθανό να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη μερικοί νεαροί παίκτες όπως ο Τορέντε και ο Πέπε, που αγωνίζονται στην άμυνα, αλλά και οι Αράντα και Ίσμα Ρουίζ, με τον τεχνικό της Γρανάδα να δίνει χρόνο σε νέα πρόσωπα, θέλοντας παράλληλα να βγάλει και χρήσιμα συμπεράσματα.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει φυσικά οριστικά, όταν γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...