Φάκελος Αϊντχόφεν: Τα «νέα» πρόσωπα σε σχέση με το ματς της Τούμπας

Η ισοπαλία με την Τβέντε, οι παίκτες που επέστρεψαν, η πορεία της στο πρωτάθλημα
Πηγή: paok24.com
Φάκελος Αϊντχόφεν: Τα «νέα» πρόσωπα σε σχέση με το ματς της Τούμπας

Οι δυο παίκτες - «κλειδιά» που επέστρεψαν καθώς ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκ νέου την Αϊντχόφεν, αυτή τη φορά στην Ολλανδία, σε ένα κομβικό παιχνίδι καθώς όλα δείχνουν πως οι δυο τους θα διεκδικήσουν το ένα από τα δυο εισιτήρια, καθώς η Γρανάδα έχει πάρει προβάδισμα για την πρωτιά.

Η Ολλανδική ομάδα ξεπέρασε τα προβλήματα κορωνοϊού, όχι όμως και το εμπόδιο της Τβέντε, καθώς την Κυριακή έμεινε στο 1-1με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης να μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στην αναμέτρηση της Τούμπας, η Αϊντχόφεν ξεκίνησε με τους: Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ , Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας, Ροσάριο, Γκέτσε, Ιχάταρεν, Μάλεν, Ζάχαβι.

Στην αναμέτρηση με την Τβέντε, η Αϊντχόφεμ ξεκίνησε με τους: Μβόγκο, Τέτζε, Σανγκαρέ, Μποσκαλί, Μαξ, Ντούμφρις, Ροσάριο, Ζάχαβι , Μάλεν, Γκάκπο, Μαντουέκε.

Τα δυο μεγάλα «κεφάλαια» δεν είναι άλλα από τους Ντούμφρις και Γκάκπο. Ο Ντούμφρις είναι ο αρχηγός της ομάδας και μέλος της εθνικής Ολλανδίας (δεξί μπακ) και ο δεύτερος είναι ένας από τους πλέον δραστήριους μεσοεπιθετικούς με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 9 παιχνίδια φέτος.

Η Αϊντχόφεν είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Ολλανδία με 20 βαθμούς (6-2-1), έχοντας μπροστά της τον Άγιαξ με 24 (8-0-1), την Φίτεσε με 22 (7-1-1) και την Φέγενορντ με 21 (6-3-0).

Διαβάστε ακόμη...