Λάρισα προς AEL FC Arena: «Βγάλτε το όνομα και το σήμα μας από το γήπεδο»

Από thessports.gr: Με επιστολή της προς την ιδιοκτήτρια εταιρεία του "AEL FC Arena", την "Γήπεδο Λάρισας ΑΕ", η "βυσσινί" ΠΑΕ ζητάει να αφαιρεθούν από το γήπεδο τόσο η ονομασία του συλλόγου, όσο και το σήμα του.
Πηγή: thessports.gr
Λάρισα προς AEL FC Arena: «Βγάλτε το όνομα και το σήμα μας από το γήπεδο»

Αναλυτικά η επιστολή:

Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσεως του ονόματος Αθλητική Ένωση Λάρισας ΑΕΛ και του σήματος που είναι το βυσσινί άλογο.

Οιοσδήποτε χρησιμοποιεί είτε το όνομα είτε το σήμα πρέπει προηγουμένως να ζητήσει την έγκριση μας, διότι άλλως τα χρησιμοποιεί παρανόμως.

Η εταιρεία σας εξασφάλισε δωρεάν παραχώρηση γης από το Ερασιτεχνικό – Ιδρυτικό Σωματείο ΑΕΛ διαβεβαιώνοντας με κάθε τρόπο ότι την αποκλειστική χρήση του κατασκευαζομένου γηπέδου θα την έχει πάντοτε η ΠΑΕ ΑΕΛ και με προνομιακή δανειοδότηση από τον προσωπικό φίλο του ιδιοκτήτη της εταιρείας σας Κώστα Πηλαδάκη, Ανδρέα Βγενόπουλο, και την τράπεζα της οποίας ήταν ιδιοκτήτης, Μαρφίν, ποσόυ 48 εκατομμυρίων ευρώ, κατασκεύασε το γήπεδο της οποίας είστε ιδιοκτήτρια.

Στο ιδιωτικό γήπεδο το οποίο κατασκευάσατε, κατά την κρίση μας, παραπλανώντας τόσο τα μέλη του Ερασιτεχνικού Σωματείου, όσο και τη Δημοτική Αρχή της Λάρισας, αλλά και την τότε Κυβέρνηση κατόπιν συναινέσεως με οποιοδήποτε τρόπο της τότε δικαιούχου της χρήσεως του ονόματος (ΑΕΛ) και του σήματος (βυσσινί άλογο)ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, δώσατε την ονομασία AELFCARENAκαι στις 4 γωνίες της κατασκευής που περιβάλλει τον αγωνιστικό χώρο τοποθετήσατε σε ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος το διακριτικό σήμα, το βυσσινί άλογο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...