«Στο ίδιο επίπεδο ΠΑΟΚ, Αϊντχόφεν, Γρανάδα»

Από paok24.com: Ο Χένιγκ Μπεργκ αναφέρθηκε τόσο στη δική του ομάδα και τα όσα περιμένει, όσο και στις τρεις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.
Πηγή: paok24.com
«Στο ίδιο επίπεδο ΠΑΟΚ, Αϊντχόφεν, Γρανάδα»

Αρχικά σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Είναι κίνητρο που είμαστε εδώ καθώς η παρουσία μας σε αυτό το επίπεδο μας βοηθάει να βελτιωθούμε και ως γκρουπ αλλά και ατομικά»

Μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια, και ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Ζητάτε να σας πω περισσότερα για τις διαφορές αλλά δεν θα σας αποκαλύψω αυτά που ετοιμάζουμε.

Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος από τον ΠΑΟΚ πέρυσι και εμείς θα κληθούμε να κάνουμε ο,τι μπορούμε στο παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες με περισσότερα θετικά από αρνητικά στοιχεία.

Είναι καλές ως σύνολο αλλά έχουμε και παίκτες που ξεχωρίζουν, που έχουν ατομική ποιότητα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε το ποιο είμαστε και παράλληλα να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά στις δύσκολες καταστάσεις καλείσαι να δώσεις απαντήσεις, να δείξεις ότι βελτιώνεσαι, οτι, κάνει βήματα.

Εμείς έχουμε στο μυαλό μας το τι θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Έχουμε κάνει μια καλή διαδρομή μέχρι τώρα εκτός Κύπρου. Θέλουμε να το χαρούμε αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε, πως θα είμαστε διαφορετικοί. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δείξουμε τους λόγους που φτάσαμε εδώ.

Θεωρώ πως Γρανάδα, Ομόνοια και Αϊντχόφεν είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και θα διεκδικήσουν τις δυο θέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια θα μπορούμε να πούμε το που θα μπορούμε να είμαστε».

Διαβάστε ακόμη...