Στη δίνη του νέου κορονοϊού και ο Άρης

Από efsyn.gr: Προς αναβολή πάει το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ,που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, για την 6η αγωνιστική της Super League, καθώς, κατά τους ελέγχους που έγιναν στην ομάδα μετά το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε, διαγνώστηκαν άλλα εννέα!
Πηγή: efsyn.gr
Στη δίνη του νέου κορονοϊού και ο Άρης

Το αρχικό κρούσμα είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα και ακολούθησαν νέα διαγνωστικά τεστ σε παίκτες και προσωπικό

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι παίκτης της ομάδας νόσησε και για τον λόγο αυτό, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο που ακολουθείται στους αθλητικούς συλλόγους, έγιναν έλεγχοι σε όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσοι εμπλέκονται με την πρώτη ομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, υπάρχουν συνολικά 10 θετικά δείγματα Covid-19.

Όσοι νοσούν έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα, ενώ θα γίνει και νέος κύκλος τεστ στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει περαιτέρω διασπορά.

Με βάση το πρωτόκολλο υγείας που εφαρμόζει η Super League, εφόσον εντοπιστούν τουλάχιστον τρία κρούσματα στο ρόστερ μιας ομάδας, τότε αποφασίζεται η αναβολή του επόμενου αγώνα, κάτι που πλέον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβεί με το επερχόμενο παιχνίδι των «κίτρινων» απέναντι στην ΑΕΛ, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο αριθμός των παικτών που νοσούν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...