Απολογήθηκαν τρεις πρώην της Βέροιας για τη “Συμμορία”

Από sfina.gr: Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας, κατηγορούμενοι για δωροδοκία, απολογήθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη δίκη της «Συμμορίας» ή αλλιώς δίκη των «28», για τον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, τον Ιανουάριο του 2013.
Πηγή: sfina.gr
Απολογήθηκαν τρεις πρώην της Βέροιας για τη “Συμμορία”

Ο Ηλίας Ιωάννου, ο Δημήτρης Μάνος και ο Χαράλαμπος Παυλίδης, δήλωσαν όλοι τους, ότι την ημέρα του αγώνα, δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψη τους για το περιστατικό που κατήγγειλαν οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, σύμφωνα με τους οποίους ο Γιώργος Λαναρής μπήκε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια της «βασίλισσας» και είπε στους παίκτες να χάσουν με 3-0.

Και οι τρεις υποστήριξαν ότι έμαθαν για τα όσα είχαν ειπωθεί όταν κλήθηκαν να απολογηθούν από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, δύο χρόνια αργότερα! Ο Ηλίας Ιωάννου αγωνίστηκε βασικός μέχρι το 81ο λεπτό, ο Μάνος τον αντικατέστησε στο συγκεκριμένο λεπτό ενώ ο Παυλίδης ήταν βασικός.

Ιωάννου: «Ο γιός μου δέχθηκε bulling μετά τις καταγγελίες»

«Χρησιμοποιήθηκα μέχρι το 81ο λεπτό όπου έγινα αλλαγή από τον Μάνο με το σκορ στο 1-0. Υπήρξε ηρεμία τότε, το σκορ δεν είχε ξεφύγει, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση.

Δεν υπήρχε η αίσθηση ότι αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο, ότι θα γίνουν αλλαγές. Η αίσθηση ήταν ότι πάμε να το παλέψουμε. Η εντολή ήταν ότι παίζουμε κανονικότατα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν πιεστικός. Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ μαζεμένοι, είχαμε και στο α' ημίχρονο και στο β' ίδια απόδοση, δεν υπήρχε κάτι που να μας επηρεάσει.

Όσο μπορούσα να έχω οπτικό πεδίο στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, ο Λαναρής ήταν συνέχεια μέσα. Έγινε ότι και στα άλλα παιχνίδια. Μπήκαμε, μας μίλησε ο προπονητής, μας έδωσε οδηγίες και μας άφησε ελεύθερους για 3-4 λεπτά.

Δεν ήρθε κάποιος να μου πει κάτι, ούτε άκουσα κάτι σε όλη τη διάρκεια του β' ημιχρόνου. Δεν υπήρξε κάτι που να υποπέσει στην αντίληψη μου. Ούτε υπονοούμενα υπήρχαν» υποστήριξε στην απολογία του ο Ιωάννου.

Διαβάστε ακόμη...