ΟΦΗ: Με Μεγιάδο, Λυμπεράκη στην Τούμπα

Από sdna.gr:Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (4/10 18:15) κόντρα στον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Στην αποστολή και ο Λυμπεράκης, εκτός ο Γιαννούλης.
Πηγή: sdna.gr
ΟΦΗ: Με Μεγιάδο, Λυμπεράκη στην Τούμπα

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το Σάββατο (3/10) ο ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος θα έχει τελικά στην διάθεση του για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Λυμπεράκης για πρώτη φορά.

Από εκεί κι έπειτα εκτός έμειναν οι Γιαννούλης, Σουρνάκης και Βούρος που έκαναν θεραπεία, όπως και ο Σακόρ που δεν προπονήθηκε λόγω ημικρανίας, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός των Κρητικών έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, η οποία απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου,Βάτερμαν, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς, Βαφέα, Κοροβέση, Mεγιάδο, Μίγγο, Στάικο, Nέιρα, Nαμπί, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Γρίβα, Σολίς, Γκαργκαλατζίδη και Γιάννου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...