Κρίστοφερ Όλσον: Το σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι πριν τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Η Κρασνοντάρ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χίμκι, την οποία... διέλυσε με 7-2 στο σπίτι της. Σε μεγάλα κέφια μεσοπιθετικά οι Ρώσοι, με τον 25χρονο χαφ της ομάδας, Κρίστοφερ Όλσον, να πραγματοποιεί ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι.
Πηγή: sdna.gr
Κρίστοφερ Όλσον: Το σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι πριν τον ΠΑΟΚ!

Την επομένη του παιχνιδιού, η Κρασνοντάρ δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τα στατιστικά του ματς, με τον Κρίστοφερ Όλσον να ξεχωρίζει σε όλες τις κατηγορίες, όντας ο απόλυτος μοχλός για την ομάδα του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Σουηδός «κατάπιε» περίπου 11 χλμ σε ένα γεμάτο 90λεπτο, με 114 επιταχύνσεις, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, με παρουσία σε... όλο το γήπεδο.

Το «οχτάρι» της Κρασνοντάρ λειτούργησε ως... κομπιούτερ στον άξονα με 94 πάσες, αγγίζοντας ποσοστό ακριβείας στο 90%, γεγονός που του χάρισε και την πρωτιά στην εν λόγω κατηγορία. Μάλιστα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, κατέγραψε 32 πάσες και άγγιξε το 82% επιτυχίας και 90% στις κοντινές πάσες. 

Συνολικά, ο Κρίστοφερ Όλσον είχε 148 επαφές με τη μπάλα, 11 κερδισμένες μονομαχίες, τέσσερα τάκλιν, όντας πρώτος στα κοψίματα και 10 ανακτήσεις της μπάλας, κάνοντας όλη τη... βρώμικη δουλειά για λογαριασμό των συμπαικτών του, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα εφτά φορές σε ένα «καυτό» β΄ημίχρονο.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον 25χρονο, ο οποίος είναι βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Κρασνοντάρ, έχοντας το απόλυτο των εφτά συμμετοχών μέχρι στιγμής...

Διαβάστε ακόμη...