Με απουσίες στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Από inpaok.com : Ο Νταμίρ Κάναντι όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος άφησε και πάλι εκτός πλάνων τον Άζερ Μπουσούλατζιτς επιβεβαιώνοντας ότι πλέον δεν τον υπολογίζει στην ομάδα. Με εντολή του 50χρονου τεχνικού, ο Βόσνιος μέσος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Πέμπτης και πλέον είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.
Πηγή: inpaok.com
Με απουσίες στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Από την αποστολή απουσιάζει ο Γκαλβάο που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ο Ρισβάνης λόγω καρτών και οι Βέλλιος, Μπουσούλατζιτς και Θεοδωράκης που θα ακολουθήσουν πρόγραμμα προπόνησης αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Διαβάστε ακόμη...