Μόρας: «Η συζήτηση με τον Κούγια μου θύμισε τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού»

Από sdna.gr: Ο Βαγγέλης Μόρας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε για το γεγονός ότι δεν συνέχισε με τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ σχολίασε και τις προσεχείς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ και Άρη.
Πηγή: sdna.gr
Μόρας: «Η συζήτηση με τον Κούγια μου θύμισε τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού»

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά στο να αφήσει το ποδόσφαιρο, βρήκε όμως μετά την ΑΕΛ τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τι αναφέρει όμως για τις συζητήσεις του με τον κ.Κούγια;

«Ήμουν κοντά να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά τελικά δεν το έκανα. Αφού δεν συνέχισα στη Λάρισα, στόχος ήταν να μείνω εδώ με την οικογένειά μου και ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα Λάρισας και τη δέχτηκα. Είχαμε κάνει μια συζήτηση τους προηγούμενους μήνες με τον κ. Κούγια για το αν θα παραμείνω, δεν έγινε αυτό και έχω μάθει στη ζωή μου να μην παρακαλάω κανέναν. Θύμισε λίγο την ομιλία του πρόεδρου του Εδεσσαϊκού. Ο προπονητής με ήθελε κι αυτό το ξέρω».

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
«Πρέπει οι ελληνικές ομάδες να πάρουν βαθμούς για την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ μετά από μια δύσκολη σεζόν, θα επιδιώξει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα και ο Φερέιρα δουλεύουν και αυτό φαίνεται και μου αρέσει που ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου που ρίχνει μέσα νέα παιδιά. Είναι το καλύτερο κατόρθωμα γι΄ αυτόν και τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλά ταλέντα και θέλω να πιστεύω πώς δεν θα είναι το μόνο παράδειγμα ο Τζόλης. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να αφήσει τον Φερέιρα να δείξει το έργο του φέτος και χάρηκα που τον κράτησαν στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...