Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον τελικό του Βόλου και με ένα γκολ του Ρατζέλοβιτς κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, και το νταμπλ, με τους κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν την ήττα σε τέταρτο σερί τελικό.
Πηγή: thessports.gr
Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε με το... καλημέρα τις επιθετικές τάσεις του, ενώ... άντεξε και στην πρώτη καλή ευκαιρία της ΑΕΚ. Στο 8ο μόλις λεπτό του αγώνα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες για τους «ερυθρόλευκους», η Ένωση άγγιξε το 1-0, όταν ο Λιβάγια εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και ο Ολιβέιρα προσπάθησε με προβολή να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο, ο Μπα μπήκε στη φάση και απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Με τον Ολυμπιακό να βγαίνει... αλώβητος, στο επόμενο κιόλας λεπτό ήρθε η απάντηση! Ο Καμαρά βρήκε τον Ραντζέλοβιτς στα δεξιά, με τον Σέρβο να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 9΄ νίκησε τον Τσιντώτα, γράφοντας γρήγορα το 1-0.

Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να σπαταλά με τον Ελ Αραμπί μεγάλες ευκαιρίες (τετ α τετ και χαμένο πέναλτι) και την ΑΕΚ να μην καταφέρνει να απειλήσει την εστία του Τζολάκη.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (62΄ Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (80΄ Μαχαίρας), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε (62΄ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (79΄ Σεμέδο), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά (75΄ Καφού), Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί (90΄ Φορτούνης).

Διαβάστε ακόμη...