Πρόεδρος Ολυμπιακού Β.: «Καταθέσαμε τις σφραγίδες, να καταργήσει την FL ο Αυγενάκης» (vid)

Από sdna.gr:Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος μίλησε για τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των 22 ομάδων της Football League έξω από το υπουργείο Αθλητισμού, ζητώντας από τον Αυγενάκη να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση.
Πηγή: sdna.gr
Πρόεδρος Ολυμπιακού Β.: «Καταθέσαμε τις σφραγίδες, να καταργήσει την FL ο Αυγενάκης» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κάναμε ένα ψήφισμα πριν δύο μέρες οι 22 ομάδες της Football League. Κάναμε ένα δίκαιο αίτημα το οποίο απορρέει από δύο αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η μεν η μία απορρίφθηκε, αλλά υπάρχει σε ισχύ η δεύτερη πρόταση την οποία ζητάμε από τον υφυπουργό κ.Αυγενάκη, να κάνει πράξη. Γιατί όπως έχει πει και ο ίδιος στη Βουλή "αν δεν συμφωνήσουν οι λίγκες, να μου το αναφέρουν και το θέμα θα το τακτοποιήσω εγώ".

Εμείς ζητάμε λοιπόν από τον κ.Αυγενάκη να μελετήσει το δίκαιο αίτημά μας, 22 ομάδες είμαστε εδώ, να υλοποιήσει αυτό που περνάει από τα χέρια του, όπως λέει ο νόμος, να καταργήσει τη Football League και να γίνει μία ενιαία Β' Εθνική με δύο ομίλους. Αυτό είναι το αίτημά μας.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με την γραμματέα την κα.Μωραΐτη, ήταν πολύ εποικοδομητική. Ο κ.Αυγενάκης βρισκόταν στη Βουλή. Μας ενημέρωσε η γραμματέας του ότι μπορούμε να στείλουμε ένα μέιλ για να κάνουμε μία κατ' ιδίαν συνάντηση.

Παράλληλα υλοποιήσαμε και το ψήφισμα που κάναμε χθες. Καταθέσαμε τις 22 σφραγίδες των ομάδων και περιμένουμε την απόφαση του κ.Υφυπουργού».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι θα πράξουν οι ομάδες αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους: «Θα καθίσουμε και οι 22 ομάδες στο ίδιο τραπέζι και θα αποφασίσουμε».

Όσο για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορίας: «Ο κίνδυνος για τις 22 ομάδες και τις 12 της SL 2 είναι ότι έχουμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Πριν φτάσουμε όμως σε αυτήν, δεν έχουμε καταλήξει τι μορφή θα έχει η Β' εθνική. Πέρασε ο Σεπτέμβρης και δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε και πού πατάμε. Πρέπει επιτέλους να πάρει μία θέση ο Υφυπουργός».

Διαβάστε ακόμη...