«Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες»

Από sdna.gr: Για απόσυρση του Ολυμπιακού από την διεκδίκηση του Γκάρι Ροντρίγκες κάνει λόγο Τούρκος δημοσιογράφος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες»

Στην άκρη όπως όλα δείχνουν αφήνει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα o δημοσιογράφος Σαλίμ Μανάβ, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

«Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έπαιζε στην Φενερμπαχτσέ. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν καθοριστική για την απόφαση της ελληνικής ομάδας να αποσυρθεί από την διεκδίκησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες ήταν περίπλοκη, καθώς ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ στην Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια, με την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να είναι σε ισχύ παρά τα όσα διαρρέονται από την Τουρκία περί αποχώρησης του.

Ο 30χρονος έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ την σεζόν που πέρασε κατέγραψε στο ενεργητικό του 4 γκολ και 6 ασίστ σε 29 αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...