«Περιμένει το τεστ covid για να ταξιδέψει ο Σεμέδο, 4ετές με τη Μπενφίκα»

Από sdna.gr: Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Record γίνεται εκ νέου αναφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο, με τους Πορτογάλους να θεωρούν πολύ πιθανή τη μετακίνησή του στην Μπενφίκα.
Πηγή: sdna.gr
«Περιμένει το τεστ covid για να ταξιδέψει ο Σεμέδο, 4ετές με τη Μπενφίκα»

Μεγάλος μεταγραφικός πόθος για την Μπενφίκα ο Πορτογάλος αμυντικός, με τους συμπατριώτες του να διατηρούν την περίπτωσή του στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Στο σημερινό φύλλο της "Record" σημειώνεται ότι ο Σεμέδο περιμένει το τεστ κορωνοϊού για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Λισαβόνα, καθώς μετά το θετικό δείγμα του στα μέσα Αυγούστου, θα πρέπει να έχει δύο αρνητικά τεστ για να είναι σε θέση μπει στο αεροπλάνο και να βρεθεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Βεβαίως στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ακόμη Ολυμπιακός και Μπενφίκα δεν έχουν συμφωνήσει για το ποσό της μεταγραφής, καθώς οι Πειραιώτες αξιώνουν περί τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πορτογάλοι δεν δίνουν περισσότερα από 7 εκατ.

Την ίδια στιγμή, στο ρεπορτάζ της "A Bola" τονίζεται ότι ο Σεμέδο είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μετακομίσει στο "Ντα Λουζ, προσθέτοντας ότι μπορεί τις προσεχείς ημέρες να βρεθεί στη Λισαβόνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους "αετούς", ώστε να είναι διαθέσιμος ενόψει ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...