Ο τελικός Κυπέλλου στις 12/9 στο Πανθεσσαλικό

Από sdna.gr : Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του SDNA, σφραγίζοντας τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!
Πηγή: sdna.gr
Ο τελικός Κυπέλλου στις 12/9 στο Πανθεσσαλικό

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, «λευκός» καπνός βγήκε το πρωί της Τετάρτης αναφορικά με την ημερομηνία και την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την τελευταία αναβολή του τελικού, δημιουργήθηκε σοβαρό θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν η 12η Σεπτεμβρίου.

Μια ημερομηνία που «κλείδωσε» και επίσημα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί και την έδρα του τελικού που θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00»

Διαβάστε ακόμη...