Φιλική νίκη για Μπενφίκα

Η υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Μπενφίκα έδωσε φιλική αναμέτρηση στο Ντα Λουζ απέναντι στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας τον Άγγλων με 2-1.
Πηγή: inpaok.com
Φιλική νίκη για Μπενφίκα

Ο Ζόρζε Ζέσους παρέταξε την ομάδα του με σχήμα βασικών, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τους Φερτόγκεν, Αλμέιδα, Σίλβα, Ταβάρες, Βάιγκλ, Ντίαζ, Τααράμπτ, Έβερτον, Πίζι και Σεφέροβιτς να συνθέτουν την υπόλοιπη ενδεκάδα.

Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και στο 15′ ο Τααράμπτ έβαλε σε θέση οδηγού την Μπενφίκα, με τον Γκρόενφελντ στο 17′ να δίνει την άμεση απάντηση για την Μπόρνμουθ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπενφίκα, Έβερτον ήταν αυτός που στο 21ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Μπενφίκα, με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Ζόρζε Ζέσους, να προχωράει σε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα στο φιλικό τεστ που έδωσαν οι «αετοί» της Λισαβόνας.

Η σύνθεση της Μπενφίκα:

Βλαχοδήμος, Αλμέιδα (70′ Ζιλμπέρτο), Φερτόγκεν (79′ Φέρο), Σίλβα (67′ Γκονσάλβες), Ταβάρες (79′ Τσικίνιο), Βάιγκλ (67′ Γκάμπριελ), Ντίαζ, Τααράμπτ (67′ Φλορεντίνο), Έβερτον (67′ Κέρβι), Πίζι (46′ Βάλντσμιντ), Σεφέροβιτς (46′ Κάρλος Βινίσιους).

Διαβάστε ακόμη...