Πιέζει ο Ζέσους για μεταγραφές

Απο thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ μετρά... αντίστροφα προκειμένου να μάθει αντίπαλο για τον τρίτο προκριματικό γύρο το Champions League, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη.
Πηγή: thessports.gr
Πιέζει ο Ζέσους για μεταγραφές

Το, νοκ άουτ, παιχνίδι θα γίνει στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου και ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ζόρζε Ζέσους φαίνεται πως... πιέζει την διοίκηση για μεταγραφές.

Η Μπενφίκα αναζητούσε το σημείο αναφοράς στην επίθεση της, έφτασε κοντά στον Έντισον Καβάνι με την υπόθεση ωστόσο να μην προχωρά.

Έτσι πλέον η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει στραφεί στις περιπτώσεις του Ντάργουιν Νούνιες της Αλμερία και του Μαριάνο Ντίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον πρώτο ωστόσο υπάρχουν ζητήματα, μιας και η Μπενφίκα δεν θα ήθελε να ξοδέψει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι Ισπανοί έχουν απορρίψει για τον ποδοσφαιριστή ήδη πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων.

Παράλληλα οι Πορτογάλοι αναφέρουν ακόμα δεν έχει επαφή με την ομάδα της Μαδρίτης για την περίπτωση του Ντίας, με τον Ζέσους σε κάθε περίπτωση να πιέζει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή επιθετικού, πριν το παιχνίδι του τρίτου προκριματικού.

Διαβάστε ακόμη...