Επιστρέφει στην Αθήνα η ΑΕΚ λόγω κρούσματος Covid-19

Από sdna.gr: Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την προετοιμασία που διεξάγεται στα Ιωάννινα να διακόπτεται και την αποστολή να επιστρέφει στην Αθήνα.
Πηγή: sdna.gr
Επιστρέφει στην Αθήνα η ΑΕΚ λόγω κρούσματος Covid-19

Ο κορωνοϊός ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη και έχει αλλάξει όλες τις συνήθειες των ανθρώπων ανά τον κόσμο. Το μπάσκετ δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την κατάσταση, καθώς ουκ ολίγες ομάδες έχουν γνωστοποιήσει κρούσματα του ιού τις τελευταίες εβδομάδες.

Τελευταία ομάδα που προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν η ΑΕΚ. Η Ένωση τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα Ιωάννινα για την προετοιμασία της, όμως αυτή διακόπηκε απότομα. Αιτία ήταν ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Η αποστολή της Ένωσης θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ο αθλητής που βρέθηκε θετικός θα μπει σε καραντίνα άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας.

H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.

Διαβάστε ακόμη...