Συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Μπενγκαλί-Φοντέ Κοϊτά!

Από paok24.com: Ολοένα και αυξάνονται οι ποδοσφαιριστές που είτε βρίσκονται είτε εμφανίζονται να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπεσίκτας.
Πηγή: paok24.com
Συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Μπενγκαλί-Φοντέ Κοϊτά!


Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πάντως επιθετικοί από τη στιγμή που η Μπεσίκτας δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Μπουράκ Γιλμάζ ο οποίος μετακόμισε στη Λιλ, με το τελευταίο όνομα που έχει προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα των παικτών που είτε έχουν απορριφθεί είτε εξακολουθούν να ενδιαφέρουν τους "Αετούς" (Μπαλοτέλι, Ζε Λουίς, Σεφέροβιτς, Σισέ της Αλάνιασπορ) να είναι αυτό του 29χρονου Γάλλου της Κασίμπασα, Μπενγκαλί-Φοντέ Κοϊτά!

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ιστοσελίδα "SporX", η Μπεσίκτας βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Κασίμπασα για τον Κοϊτά, ο οποίος αμοίβεται ετησίως με 320 χιλιάδες ευρώ και "με χαρά δέχθηκε την πρόταση της Μπεσίκτας για συμβόλαιο 550 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο".

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως υπέρμαχος της μεταγραφής του Κοϊτά είναι και ο προπονητής της Μπεσίκτας, που θεωρεί περισσότερο ικανό τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από τον Σισέ, εκτός του ότι είναι έξι χρόνια νεότερος από τον επιθετικό της Αλάνιασπορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κασίμπασα αγόρασε τον Κοϊτά από την Μπλάκμπερν τον Ιανουάριο του έναντι 320 χιλιάδων ευρώ, με τον Γάλλο - με ρίζες από τη Γουϊνέα - να πετυχαίνει την περσινή σεζόν 12 γκολ και να μοιράζει 5 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...