Επιστολή Ολυμπιακού στη Λίγκα: «Ζητήστε από την ΕΠΟ να στελεχώσει την Εφέσεων»

Aπό thessports.gr:Επιστολή στη Σούπερ Λίγκα έστειλε ο Ολυμπιακός, που επέλεξε έναν ακόμα τρόπο να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στην ΕΠΟ.
Πηγή: thessports.gr
Επιστολή Ολυμπιακού στη Λίγκα: «Ζητήστε από την ΕΠΟ να στελεχώσει την Εφέσεων»

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θέτουν ζήτημα λειτουργίας της ΕΠΟ στον συνεταιρισμό και συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρμόδιοι δικαστές μέχρι τον Οκτώβρη καθώς όπως τονίζεται παραιτήθηκαν «υπό συνθήκες που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο και τους θεσμούς του».

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού:

«Σε συνέχεια της υπ' αρ. 3218/ 30.07.2020 επιστολής σας με την οποία μας γνωστοποιήθηκαν τα θέματα ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 03-08-2020 και ώρα 11 :00 , παρακαλούμε όπως εισαχθεί προς συζήτηση το κάτωθι θέμα :

Αίτημα προς ΕΕ/ ΕΠΟ που θα συνεδριάσει Δευτέρα, 03-08-2020 για άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης προς εκλογή μελών για την συγκρότηση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ και κάποιες εβδομάδες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν λειτουργεί μετά την παραίτηση του συνόλου τακτικών δικαστών – μελών της, υπό συνθήκες που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο και τους θεσμούς του.

Ενώ θα ανέμενε κανείς η Ε.Π.Ο. να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για να συγκροτήσει εκ νέου και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και του Καταστατικού της την Επιτροπή Εφέσεων , η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020 αποφάσισε, επικαλούμενη οικονομικούς λόγους, να συγκαλέσει την αναγκαία από το Καταστατικό Γενική Συνέλευση των Μελών της για την εκλογή της νέας Επιτροπής Εφέσεων στις 09 Οκτωβρίου 2020!

Επισημαίνουμε ότι :

– Εκκρεμούν προς διεξαγωγή ως τις 31 Αυγούστου 2020 (σύμφωνα με την νεότερη απόφαση της ΕΕΘ/ΕΠΟ) οι αγώνες κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ της δέκατης τρίτης ομάδας της βαθμολογικής κατάταξης της Super League 1 (ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ) και της δεύτερης στην κατάταξη ομάδας της Super League 2 (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης) για μια θέση στην Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021.

-Στις 30 Αυγούστου ορίστηκε να διεξαχθεί ο Τελικός Αγώνας του Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020.

Διαβάστε ακόμη...