Ξανά στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Από thessports.gr : Τη συμφωνία με τον Νταμίρ Κάναντι (σ.σ. διάδοχος του Σάββα Παντελίδη) και την επιστροφή του, μετά από έναν χρόνο απουσίας ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ατρόμητος.
Πηγή: thessports.gr
Ξανά στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης έναρξης συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια(2022) με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.
Ο Αυστριακός τεχνικός που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας μας επιστρέφει στο Περιστέρι με σκοπό να επαναφέρει τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει, στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Αγγελόπουλος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τον κ. Κάναντι για να ενημερώνεται για το θέμα της αποδέσμευσης του αλλά και για θέματα της ομάδας και με την λύση του συμβολαίου του το πρωί της Τετάρτης με τη Νυρεμβέργη, απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ομάδα μας ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σε μια σύντομη δήλωσή του ο κ. Κάναντι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον Ατρόμητο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγαπάω ιδιαίτερα αυτή την ομάδα, τους ανθρώπους στην Ελλάδα και τη φιλοσοφία αυτής της χώρας. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και θα πούμε περισσότερα την Παρασκευή από κοντά».
Ο προπονητής του Ατρομήτου θα βρεθεί την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή το απόγευμα στις 19.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο Θέατρο Πολιτών, όπως επίσης και του άμεσου συνεργάτη του αλλά και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Γιώργο Σπανό».

Δείτε:

Διαβάστε ακόμη...