«Χάδια» και από Χαρδαλιά σε ΟΣΦΠ

Από inpaok.com : Τι και αν όλα τα παιχνίδια μετά την επανέναρξη της δράσης έγιναν με την απουσία κόσμου, υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού; Ο Ολυμπιακός οργάνωσε φιέστα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο, κάτι που έφερε την αθρόα προσέλευση των οπαδών του, αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας.
Πηγή: inpaok.com
«Χάδια» και από Χαρδαλιά σε ΟΣΦΠ

Μετά τα «χάδια» του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην επίσημη ενημέρωση των ΜΜΕ για τα κρούσματα του κορονοϊού,.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ξέρω οτι φαντάζει περίεργο, ειδικά σήμερα να επιμένουμε στην ανάγκη αποφυγής του συνωστισμού και την ίδια στιγμή να υπάρχουν φαινόμενα μαζικών εκδηλώσεων, χιλιάδων συμπολιτών μας οπαδών που αγνοώντας κάθε οδηγία, θέτουν σε κίνδυνο την δική τους υγεία. Ρισκάρουν όχι μόνο την δική τους υγεία, αλλά και αυτή των συγγενών τους, των οικείων τους.

Πραγματικά μας λυπούν τέτοιου ή παρόμοιου είδους καταστάσεις. Ο ιός ούτε ιδεολογικές αναφορές έχει, ούτε αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο σε οπαδικά ένστικτα και συναισθήματα. Παραμένει εκεί έξω επικίνδυνος και μεν συλλογική ευθύνη επιβάλει αναβολή κάθε τέτοιου είδους εκδήλωσης αν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν συνθήκες ασφάλειας, η δε ατομική ευθύνη επιβάλει αποχή από τέτοιες καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμη...