«Έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Από inpaok.com:Ο Μάρκο Λιβάγια σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ΑΕΚ καλώς δεν κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής:

Για το τι γεύση του άφησε το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάναμε ένα ημίχρονο, στο οποίο δεν μπήκαμε καλά και ίσως ήταν και η αλλαγή συστήματος στο οποίο δεν ήμασταν συνηθισμένοι. Χρειαστήκαμε κάποιο χρονικό διάστημα, για να μπορέσουμε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν γυρίσαμε στο 4-3-3, η ομάδα είχε πολύ καλύτερη απόδοση, μπόρεσε δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη. Προσωπικά πιστεύω ότι δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις άλλες όχι. Αλλά είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες για την προσπάθεια που κάναμε αλλά και για την συνολική προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους έξι μήνες. Μην ξεχνάμε, ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τα Play Off, με μία διαφορά 14 βαθμών, από τον δεύτερο και με μία νίκη θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς δεύτεροι στη βαθμολογία. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι».

Για το αν νιώθει πως ξοδεύτηκε ένα ημίχρονο λόγω αλλαγής συστήματος: «Πιστεύω πως όταν αλλάζεις κάποιο σύστημα, είναι λογικό να χρειάζεσαι κάποιο χρονικό διάστημα, για να μπορέσεις να προσαρμοστείς. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν δημιουργήσαμε αυτά που θα θέλαμε. Οπότε σε γενικό συμπέρασμα, ίσως χάσαμε λίγο χρόνο, μέχρι να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο, βάσει αυτού του συστήματος, αλλά δεν ήταν κακό πρώτο ημίχρονο».

Για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι λόγω της κατάστασης και με τον κορονοϊό, είναι λίγο περίεργο αλλά άποψη μου είναι ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να το κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι να πω. Εχουμε δύο παιχνίδια πλέον. Στο τέλος έχουμε έναν μεγάλο τελικό, οπότε συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για το ματς ΠΑΟΚ-Αρης και για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Ο Αρης έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια καλή ομάδα, παρά τα προβλήματα που έχει, οπότε πάντα υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μας, αυτό που κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ολα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Εχουμε το πρώτο παιχνίδι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off και μετά έχουμε τον τελικό Κυπέλλου».

Για το αν θέλει νίκη με Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο: «Ειναι πολύ σημαντικά και τα δύο παιχνίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα, σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ, εμείς μπορούμε να βρεθούμε στην δεύτερη θέση και να έχουμε την πιθανότητα να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Οπότε το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Οσον αφορά, τον τελικό Κυπέλλου, όλοι θέλουν να πάρουν έναν τίτλο, αλλά ακόμα απομένουν εννέα ημέρες μέχρι το ματς, οπότε δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Εχουμε χρόνο να το σκεφτούμε».

Διαβάστε ακόμη...