Το “χειρουργείο” της Ξάνθης από Τζήλο – Φωτιά (Video)

Από thessports.gr: Η Ξάνθη έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη, καθώς χρειάζεται τουλάχιστο ίδιο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει στο μπαράζ (Ατρόμητος – Πανιώνιος, Λάρισα – Ξάνθη, τα παιχνίδια).
Πηγή: thessports.gr
Το “χειρουργείο” της Ξάνθης από Τζήλο – Φωτιά (Video)

Στη χθεσινή της ήττα, έβαλαν το χέρι τους και οι διαιτητές του αγώνα, ο Τζήλος που ήταν πρώτος διαιτητής και ο Φωτιάς, που ήταν στο VAR. Στην Ξάνθη χθες, έγινε περίεργη εφαρμογή των κανονισμών και χρήση του VAR και όλες οι περιπτώσεις, ήταν εις βάρος της Ξάνθης.

Ο Φωτιάς από το VAR έστειλε στον Τζήλο στο VAR για να ακυρώσει το 2-1 που πέτυχε η Ξάνθη με τον Γκαργκαλατζίδη, γιατί δύο τρία "κλικ" νωρίτερα, η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι του Μουλέν, καθώς έτρεχε.

Αντίθετα, δεν τον έστειλε στο VAR στη φάση του 0-1, όπου γίνεται καθαρό επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα, καθώς και σε δύο άλλες περιπτώσεις, που υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ της Ξάνθης.

Το ένα σε τράβηγμα του Καρασαλίδη μέσα στην περιοχή και το δεύτερο σε αγκωνιά του Αντζουλά στον Γκαργκαλατζίδη μέσα στην περιοχή.

Είναι απορίας άξιον γιατί σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, ο Φωτιάς δεν έστειλε τον Τζήλο στο VAR!

Στο 78′, με το σκορ στο 1-1, υπάρχει μια περίπτωση καθαρής αποβολής του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που χάρισε ο Τζήλος, αλλά αυτά είναι... ψιλά γράμματα!

Δείτε τις συγκεκριμένες φάσεις, όπως τις πόσταρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ξάνθης, Μπάμπης Κυρλίδης.

Διαβάστε ακόμη...