«Κεραυνοί» Μελισσανίδη κατά Ολυμπιακού: «Ήταν όλα μιλημένα!»

Από thessports.gr: «Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση της «συμμορίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: thessports.gr
«Κεραυνοί» Μελισσανίδη κατά Ολυμπιακού: «Ήταν όλα μιλημένα!»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να σας πω πολλά όχι μόνο με την κατάθεση που είχα κάνει. Είχα την πληροφορία ότι το Ολυμπιακός – Βέροια ήταν στημένο, το 3-0. Ο κ. Παναγόπουλος, το έχει καταθέσει αυτό. Εσείς το βάλατε και τον ερέυνησε. Ο στοιχηματισμός έφτασε τα 6 εκατ. Τόσα δεν παίζονται ούτε στο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα.

Το ομολόγησαν και οι παίκτες και ο Γεωργέας και ο προπονητής. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 40 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της ιδρύσεως του αθλητισμού, ο πρωταθλητής έβγαινε από τον Νοέμβριο, Ήταν όλα μιλημένα και στημένα, πιο στημένα δεν γινόταν.

Γενικά σας είπα, καταρχήν το ραντεβού στο Χιλτον... Μπορώ να δω τι γινόταν... Θα σας πω τι ξέρω, μπορεί να μην ξέρω για το 2010, δεν ήμουν στο χώρο, μπήκα το 2013. Για το 2012 γνωρίζω για τη συνάντηση στο Χιλτον, ο Μαρινάκης με τους παράγοντες της ΕΠΟ και ο σχεδιασμός πως θα φάνε τον Πιλάβιο για να βάλουν τον Σαρρή. Ο Σαρρής ήταν το εργαλείο τους

Συνενοηθηκανε αυτοί που πήγαν στο Χιλτον, ο Προύτζος, ο Σταθόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Σάββας δεν ξέρω αν ήταν στο Χιλτον, ο Σάββας κατήγγειλε ότι οι πίνακες ήταν μιλημένοι, παράνομοι.

Ήταν οι σύμβουλοι της ΕΠΟ εκείνη την εποχή. Αυτοί που πήγαν στο ραντεβού ήταν πρόεδροι Ενώσεων. Δεν ξέρω αν ήταν επιλήψιμο. Εσείς θα το κρίνετε. Αυτόματα μετά μπήκε ο Σαρρής στην ΕΠΟ, έγιναν οι εκλογές αλλα ήταν ολα μιλημένα.

Όταν μιλάει ο Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του λέει να βάλει συγκεκριμένο διαιτητή... Όταν λέει ο Μαρινακης "αλλαξαμε την Εφέσεων και βγήκε όπως το θέλαμε" εγώ τι να σας πω. Οι κασέτες της ΕΥΠ τα λένε.

Με τον Ζωγράφο έγινε το μεγάλο έγκλημα, τότε έγιναν τα κανονικά εγκλήματα, είχαν βάλει τον Ζωγράφο που κάποια στιγμή μάθαμε ότι κάποιος τον χτύπησε. Τον πρώτο άνθρωπο που ειδοποίησε ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο Σαρρής. Και δηλώνει ο Ζωγράφος ότι τον απείλησε ένας άγνωστος και μετά μετά βγηκαν και είπαν ότι εγω τον χτύπησα. Μου έκαναν μήνυση που αθωώθηκα.

Φτάσανε μέχρι τον Άρειο Πάγο για να γυρίσει η υπόθεση και να δικαστεί. Για τέτοια μαφια μιλάμε, κανονική μαφία.

Τέσσερις μέρες μετά καταθέτει εναντίον μου ο Μπουτζιόλης ότι τον απείλησα. Τον είχαν σε όλες τις επιτροπές της ΕΠΟ. Στην οργανωμένη αυτή σκευωρία κατέθεσαν οι ίδιοι μάρτυρες. Τώρα τα θυμηθηκα και σας τα λεω. Οι ίδιοι μάρτυρες στην ίδια συμβολαιογράφο, αθωώθηκα και στα 2. Ήμουν ένας από αυτούς που κυνήγησε την εγκληματική οργάνωση και την κυνηγάω και τωρα.

Ο Μπριάκος και ένας άλλος έκανε τους ορισμούς, ήταν όλοι μιλημένοι. Ο Ντάλας τον φέρανε για βιτρινα, μπροστινός και να καλυπτει τα εγκλήματα που έκαναν. Δεν έκανε τιποτα. Ξέρω ότι φωνάξαν τον Χάκετ, έναν εγγλέζο διαιτητη, του έδειξαν τα παιχνιδια και είπε ότι ήταν στημένα.

Ξέρω ότι υπήρχαν προεδροι,παράγοντες που κατέθεσαν στις αρχές ότι το ποδοσφαιρο είναι βρωμικά και μετά τον κηνυγήσανε, όλη η Ελλάδα το ήξερε, στημένα όλα, πιο στημενα δεν γινοταν».

Διαβάστε ακόμη...