Η προσφυγή του Ολυμπιακού για την… παραμονή Γραμμένου

Από inpaok.com: Την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 15.00 ορίστηκε να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή του Ολυμπιακού, του Δημήτρη Αγραφιώτη και της ΕΠΣ Πειραιά, κατά της απόφασης που πήρε η έκτακτη ΓΣ της Ομοσπονδίας, να γίνουν εκλογές μέχρι τον Οκτώβριο.
Πηγή: inpaok.com
Η προσφυγή του Ολυμπιακού για την… παραμονή Γραμμένου

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν δηλαδή, την παραμονή της διοίκησης Γραμμένου στην ΕΠΟ, μέχρι τον Αύγουστο του 2021 καθώς υποστηρίζουν ότι εκλέχτηκε τον Αύγουστο του 2017, μετά την ΠΔΕ, και η τετραετία ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2021.

Οι Ενώσεις Ρεθύμνου, Ηλείας, Λασιθίου, Χανίων που είχαν σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού και είχαν καταθέσει παρόμοιες ενστάσεις, δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση στο Διαιτητικό, ούτε η ΑΕΛ και ο Άρης που είχαν ψηφίσει «όχι» στις αλλαγές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

1.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

2.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...