Διεκόπη η δίκη της «Συμμορίας» λόγω τεχνικών προβλημάτων - Στις 29/6 Μελισσανίδης και Αλαφούζος

Από sdna.gr: Με τεχνικά προβλήματα ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία της Συμμορίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, μέσω τηλεδιάσκεψης και διεκόπη. Πρόταση για συνεδρίαση εκτός ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Διεκόπη η δίκη της «Συμμορίας» λόγω τεχνικών προβλημάτων - Στις 29/6 Μελισσανίδης και Αλαφούζος

Με τεχνικά προβλήματα ξεκίνησε και διεκόπη τελικά, η δίκη της «Συμμορίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αρκετοί από τους κατηγορούμενους είχαν προβλήματα με τις συνδέσεις τους, η επικοινωνία δεν ήταν εφικτή με αποτέλεσμα η επιτροπή να διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι τη συνεδρίαση για να βρεθεί άκρη.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας τελικά, δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης, η δίκη δηλαδή επί της ουσίας δεν ξεκίνησε. Έγινε ανάγνωση των κατηγορούμενων και των μαρτύρων, προτάθηκαν μάρτυρες ο Γιάννης Μώραλης από την πλευρά του Ολυμπιακού και το πρώην μέλος της ΚΕΔ Σπύρος Παπαδάκος, από άλλον κατηγορούμενο.

Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου όταν και θα καταθέσουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Η Έπιτροπή μάλιστα, θα συνεδριάσει κανονικά στα γραφεία της ΕΠΟ με φυσική παρουσία κατηγορούμενων και δικηγόρων ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε αίτημα η συνεδρίαση να γίνει εκτός ΕΠΟ. Ο δικηγόρος κ. Καρπενάρος μάλιστα, πρότεινε την Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου συνεδριάζει και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων και η αίθουσα είναι μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη...