Μπέος για Μαρινάκη: «Μιλάμε για τέτοια ντροπή, για τέτοια κατάντια»

Απο paok24.com: Όλα όσα έγραψε ο Δήμαρχος Βόλου για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού
Πηγή: paok24.com
Μπέος για Μαρινάκη: «Μιλάμε για τέτοια ντροπή, για τέτοια κατάντια»

«Επίθεση» με αιχμές για προσωπικά ζητήματα

Λάβρος εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη εμφανίστηκε με ανάρτησή του στο facebook ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε σε προσωπικό θέμα και σχολίασε τους χειρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά, σημείωσε:

«Βαγγέλης Μαρινάκης. Το τυφλό του μίσος για μένα τον έσπρωξε σε ένα ακόμα ολίσθημα, που σίγουρα δεν προσιδιάζει ούτε σε ένα άντρα, ούτε σε ένα οικονομικό παράγοντα όπως αυτός. Ενεπλάκη σε ένα οικογενειακό μου θέμα, που αφορά εμένα και την πρώην σύζυγό μου, και μόνο εμάς. Και ναι μεν για εκείνη δεν θα αναφερθώ, αφού από τη συμπεριφορά της απαξιώθηκε από όλη την κοινωνία και δεν αξίζει πια καμιάς αναφοράς, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την στάση του Μαρινάκη.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν εν ονόματι της κάποτε στενής μας σχέσης που εγώ νόμιζα φιλία, και τηρώντας πάντα τον κώδικα αυτής ακριβώς της αντρικής φιλίας, πήγα, αν και αθώος όπως αποδείχθηκε, ακόμη και φυλακή. Χωρίς ωστόσο να καταφερθώ εναντίον του, αν και θα είχα κάθε λόγο, καθώς εκείνος σε κάθε ευκαιρία επιδίωξε την ηθική και κοινωνική μου εξόντωση, δείχνοντας έτσι και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Ο ορισμός της αχαριστίας.

Επέλεξα πάντα να τον αντιμετωπίζω αντρίκια, με βάση τις αρχές και τις αξίες που απέκτησα σε μια πολυκύμαντη ζωή και που θα με ορίζουν για πάντα. Τιμή, μπέσα, ειλικρίνεια.

Με πραγματική απογοήτευση, όμως, διαπιστώνω την μικροπρέπεια και την μικροψυχία του κατά τα άλλα τρανού αυτού οικονομικού παράγοντα που προκειμένου να με βλάψει παρεμβαίνει απροκάλυπτα, χωρίς ντροπή, με συμπεριφορές που μόνο σε αντρίκια στάση δεν συνάδουν, σε θέματα που αφορούν την οικογένεια μου και μόνο. Εμένα και την πρώην σύζυγό μου και κανένα άλλο. Μιλάμε για τέτοια ντροπή, για τέτοια κατάντια.

Ας έχει ωστόσο κατά νου ο μέγας και τρανός σήμερα επιχειρηματίας, ότι ολάκερες αυτοκρατορίες κατέρρευσαν και μεγέθη παραγόντων πολλαπλάσια του δικού του εξαφανίστηκαν. Και στη θέση που βρίσκεται και με αυτά που επέρχονται ας φροντίσει τουλάχιστον να μην τον θυμούνται μόνο για αρνητικές του ενέργειες. Και εν τέλει όπως σοφά λέει ο ψαλμός ««Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού».

Διαβάστε ακόμη...