Παναθηναϊκός: Πολύ πιθανό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη!

Aπό sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το ντέρμπι και πλέον θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει άμεσα διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Πολύ πιθανό το άμεσο διαζύγιο με Δώνη!

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακο, στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αυτό έχει ως συνέπεια, ο εφοπλιστής να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του άμεσου διαζυγίου με τον Έλληνα τεχνικό. Μάλιστα, τούτη την ώρα αυτό φαντάζει και ως το επικρατέστερο σενάριο.

Να σημειωθεί, πως έντονη δυσαρέσκεια είχε προκαλέσει στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού και η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πριν από μια εβδομάδα. Έτσι, σήμερα το κλίμα για τον Έλληνα προπονητή έγινε ακόμα πιο βαρύ.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως και η αποχώρηση του Χρήστου Δώνη από τον Παναθηναϊκό πριν το τέλος των πλέι οφ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30/6, μαρτυρά πως η σχέση της οικογένειας Δώνη με τον σύλλογο έχει διαρραγεί.

Διαβάστε ακόμη...