Όχι που δεν θα μιλούσε για ΠΑΟΚ ο Θεοδωρίδης

Aπό inpaok.com: Ακόμα ένα παραλήρημα από τον επίτιμο πρόεδρο του ΟΣΦΠ.
Πηγή: inpaok.com
Όχι που δεν θα μιλούσε για ΠΑΟΚ ο Θεοδωρίδης

Για ακόμα μια φορά τα πρόθυμα μικρόφωνα ήταν εκεί για να ακούσουν το... παραλήρημα του Σάββα Θεοδωρίδη.

Μπορεί οι ατάκες του να αλλάζουν λίγο πολύ, αλλά η θεματολογία του είναι πάντα η ίδια, ο ΠΑΟΚ, ο Γραμμένος και ο Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά το παραλήρημα του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Το 3-0 επί του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενο. 5,5 εκατομμύρια φίλοι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι με τις διαιτησίες. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το ματς της Τετάρτης. Δεν μας ενδιαφέρουν τα άλλα. Εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Ελπίζω να είναι καταπληκτικοί οι διαιτητές.

Ορισμένοι παίκτες με το ζόρι προσπαθούσαν να κάνουν πέναλτι. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά στην Ελλάδα. Κανείς δεν μιλάει. Οι διαιτητές είναι τραγικοί, σφυρίζουν ότι θέλουν. Σιχάθηκα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες διαιτητές. Και ο Σιδηρόπουλος ήταν μετριότατος. Μας αδικεί πάντα. Δεν τον θέλω ξανά σε ματς του Ολυμπιακού.

Έχει πάει μήνυση δική μου στη Βουλή για τον κ. Γραμμένο και ο Πορτογάλος ο προπονητής (πιθανότατα εννοεί τον Μέλο Περέιρα που φυσικά είναι αρχιδιαιτητής και όχι προπονητής) ούτε το όνομα του δε θέλω να αναφέρω.

Αν δεν φτιάξουν ομάδα μην προσπαθούνε. Τους είδα σήμερα σερνόντουσαν, είδα τους άλλους χθες σερνόντουσαν. Αν δεν βγει ο Ολυμπιακό στην Ευρώπη να μαζέψει και αφήσει όλες αυτές τις ομάδες θα ξεχάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο όλο το εξωτερικό. Θα βάλω εγώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού με όλους τους άλλους; Έχω μεγάλες βλέψεις το μόνο που λείπει είναι ένα τρόπαιο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, είναι το όνειρο μου.

Ο κ. Μαρινάκης έχει 5,5 εκατομμύρια φιλάθλους που τον λατρεύουν όλοι. Είναι ο μόνος που δίνει αίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Εύχομαι να κάνει μία καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη».

Διαβάστε ακόμη...