Ο Ολυμπιακός ήθελε εκδίκαση τον... Αύγουστο αλλά το CAS είχε άλλη άποψη!

Στις 6 Ιουλίου, όπως τελικά ορίστηκε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν -για αρχή- τα ξίφη τους στο CAS, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι επεδίωξαν η εκδίκαση να πάει για αργότερα και συγκεκριμένα για τον Αύγουστο!
Πηγή: sdna.gr
Ο Ολυμπιακός ήθελε εκδίκαση τον... Αύγουστο αλλά το CAS είχε άλλη άποψη!

Όπως είχατε διαβάσει στο σχετικό θέμα του SDNA, πριν από μερικές ημέρες το CAS απέστειλε σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό επιστολή μέσω της οποίας πρότεινε την 6η Ιουλίου ως τη μέρα διεξαγωγής της δίκης για την περιβόητη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Εξ αρχής ήταν απαραίτητο να υπάρξει σύμπνοια στις εμπλεκόμενες πλευρές για να «κλειδώσει» η εν λόγω ημερομηνία, προβλέποντας ημερολογιακά και την 15ημερη παράταση που ενδεχομένως να ζητούσε κάποια πλευρά για επιπλέον προθεσμία.

Και μπορεί η εκδίκαση να «κλείδωσε» από το Ανώτατο Δικαστήριο για τις 6 Ιουλίου, ωστόσο, εκείνο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως η πλευρά του Ολυμπιακού επεδίωξε να πάει την υπόθεση για αργότερα, προτείνοντας τον Αύγουστο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ζητούσε άμεση εκδίκαση της υπόθεσης! Η συμβολή του CAS, ωστόσο, υπήρξε καθοριστική, αντιλαμβανόμενοι την ιδιαιτερότητα του ζητήματος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το CAS είχε ζητήσει -μέσω επιστολής στην ΕΠΟ- να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος καθώς δεν επιθυμούν να βγει μια απόφαση μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμη...