Τέλος ο Βράνιες από ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι τερματίζει άμεσα τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στο Βέλγιο και την Άντερλεχτ!
Πηγή: sdna.gr
Τέλος ο Βράνιες από ΑΕΚ!

Άδοξο και πρόωρο φινάλε είχε ο δανεισμός του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, 15 περίπου ημέρες πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία που υπήρχε με την Άντερλεχτ.

Εδώ και καιρό οι Βέλγοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας στον Βόσνιο αμυντικό, στον οποίο μετέφεραν ότι τον υπολογίζουν άμεσα όχι μόνο για την προετοιμασία, αλλά και για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Αυτό πήρε το μυαλό του Βράνιες, ο οποίος έφυγε δίχως άδεια για την χώρα του για να διευθετήσει ένα πρόβλημα που είχε με την κόρη του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ίλια Ίβιτς ο Βράνιες έδειξε απρόθυμος να επιστρέψει στην Ένωση, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει την απόφαση να τερματίσει άμεσα την συνεργασία μαζί του.

Κάπως έτσι, ο Μάσιμο Καρέρα μένει με τρεις καθαρούς ενεργούς στόπερ για την συνέχεια των πλέι-οφ (Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Οικονόμου), ενώ υπάρχει και η λύση του νεαρού Λάτσι που ενδεχομένως να πάρει ευκαιρίες.

Διαβάστε ακόμη...