«O ΠΑΟΚ μας πίεσε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου»

Από paok24.com: Αναμφισβήτητα, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, κρατώντας όρθια την ομάδα του σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη, που αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παίκτες του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«O ΠΑΟΚ μας πίεσε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της Nova:

«Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά. Εγώ προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ μάς πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά μετά προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε κι εμείς την απόδοσή μας. Είδα τους συμπαίκτες μου αρκετά κουρασμένους. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι σε αρκετά κομμάτια, αλλά είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μου.

Νομίζω ότι είμαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου. Σε αυτό με έχει βοηθήσει ο προπονητής μου, που με εμπιστεύεται στο να συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού παίζοντας και με τα δύο πόδια. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η καθημερινή δουλειά με τον προπονητή τερματοφυλάκων».

Ερωτηθείς δε για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Διαφωνώ ότι δεν έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες και φοράμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Σίγουρα θα θέλαμε να διεκδικούμε πράγματα ή να βγαίνουμε Ευρώπη, αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι μεγάλα. Δεν έχουμε την πίεση του καθαρού στόχου και ίσως αυτό μας βοηθήσει στα επόμενα ματς να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο βρίσκοντας το ρυθμό μας».

Διαβάστε ακόμη...