Αποχώρηση με σοβαρές αιχμές

Από paok24.com: Η νησιωτική ομάδα χάνει ένα από τα βασικά της «όπλα», με τον Αργεντινό διαγώνιο να καυτηριάζει την απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Αποχώρηση με σοβαρές αιχμές

Χωρίς τον βασικό του διαγώνιο, Πέπε Γκονζάλες, θα παραταχθεί στο Final-4 για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στη Volley League, ο Φοίνικας Σύρου που στα ημιτελικά θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός διαγώνιος μπορεί κατά το διάστημα της καραντίνας να παρέμεινε στη Σύρο, όμως οι εξελίξεις στην πατρίδα του και το κλείσιμο των συνόρων που θα ισχύσει για αρκετούς μήνες ακόμη, τον οδήγησαν στην απόφαση να αναχωρήσει άμεσα από την Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του, ώστε να μην «εγκλωβιστεί» εδώ.

Πάντως, ο Πέπε Γκονζάλες αποχώρησε από την Ελλάδα και τη Σύρο με σοβαρές αιχμές για το νησιωτικό σύλλογο, αλλά και για τις εξελίξεις στη Volley League, αφού σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα volleyplanet.gr, θεωρεί ότι η απόφαση για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι άστοχη, ενώ τη δεδομένη στιγμή θα έπρεπε να προέχει η προστασία και η υγεία των αθλητών.

Διαβάστε ακόμη...