Σκληρή απάντηση Βόλου σε Κούγια!

Από thessports.gr:Στον Αλέξη Κούγια απάντησε, με σκληρή γλώσσα, ο ΝΠΣ Βόλος, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «θα βρει τέσσερις ψήφους στην κάλπη», αναφορικά με τις εκλογές για την προεδρία της Super League.
Πηγή: thessports.gr
Σκληρή απάντηση Βόλου σε Κούγια!

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

«Οφείλουμε να απαντήσουμε στον διάσημο, πια, κωλοτούμπα Αλέκο Κούγια, η διαδρομή του οποίου στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι γνωστή σε όλους και να τον ενημερώσουμε ότι όσο και να γλύφει τέσσερις ψήφους θα βρει στην κάλπη. Ούτε μισή παραπάνω.

Για τις αθλιότητες που για πολλοστή φορά εξεστόμισε για την ομάδα μας, θα κληθεί αρμοδίως να δώσει εξηγήσεις. Στον φίλαθλο κόσμο, όμως, θα θέλαμε να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: Αλήθεια πως είναι δυνατόν να δηλώνει διατεθειμένος να χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όταν δεν έχει πληρώσει καφέ στη ζωή του;

Να τον ενημερώσουμε, τέλος, ότι αν ονειρεύεται σκευωρίες και ίντριγκες, σαν κι αυτές του παρελθόντος, ώστε να ξαναπαίξει τον ρόλο του ψευδομάρτυρα, όπως τουλάχιστον ο ίδιος δημόσια έχει δηλώσει, να αλλάξει πλευρό γιατί δύσκολα θα βρεθούν ξανά χρήσιμοι και πρόθυμοι, τύπου Παπανδρέου και Τζιμπλάκη, προκειμένου να εφαρμόσουν εγκληματικά σχέδια σε βάρος ανθρώπων, ομάδων και της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμα και με Υπουργό τον κ. Αυγενάκη, η σημερινή Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ασχοληθεί με στημένες και κατασκευασμένες διώξεις χωρίς στοιχεία. Δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να εκτεθεί, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν αρρωστημένα μυαλά. Του επιστρέφουμε τη λάσπη, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Υ.Γ.: Για μία ακόμα φορά τον παρακαλούμε: Αλέκο μην αποσύρεις την υποψηφιότητα σου. Μείνε μέχρι το τέλος (σου)...».

Διαβάστε ακόμη...