Και το... γλύψιμο στον Αυγενάκη συνεχίζεται! (pic)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, εκτός του ότι τα έχει κάνει στην κυριολεξία... θάλασσα στους λίγους μόνο μήνες που βρίσκεται στην ηγεσία του υφυπουργείου αθλητισμού, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω τεράστια κριτική για όλα σχεδόν τα θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν τον αθλητισμό!
Πηγή: paok24.com
Και το... γλύψιμο στον Αυγενάκη συνεχίζεται! (pic)

Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως και άλλες ομάδες πλην του ΠΑΟΚ έχουν αποκαλέσει δημόσια τον Λευτέρη Αυγενάκη... υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ολυμπιακό (από κοντά και ο Άρης) να είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει με τόση... θέρμη στο πλευρό του υφυπουργού Αθλητισμού, που κατά πολλούς είναι ο χειρότερος που έχει περάσει ποτέ από τη συγκεκριμένη θέση τις τελευταίες δεκαετίες!

Και ενώ η ΕΠΟ εξέθεσε για μία ακόμα φορά τον Αυγενάκη, ενημερώνοντας και επίσημα χθες FIFA και UEFA για τα νέα του... κατορθώματα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει... πόντους στον Κρητικό πολιτικό που κάθε άλλο παρά σίγουρος είναι για τη θέση του ενόψει ανασχηματισμού, βάζοντας μπροστά τις... μεγάλες πένες του!

Με άρθρο του σήμερα στην εφημερίδα "Γαύρος", η οποία αποτελεί ένθετο του "Κόκκινου Πρωταθλητή" τη στιγμή που η "Γάτα" εξακολουθεί να... λείπει, ο έγκριτος, καταξιωμένος, πολυβραβευμένος, αγαπητός και αναγνωρισμένος ανά τον κόσμο Μανώλης Γαβαθιώτης, του οποίου οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις κοντράρονται στα ίσια με αυτές του Πιτ Παπαδάκου, γράφει:

"Ακόμα κόκκινος είναι ο σβέρκος τους από το βαρύ χέρι του Λευτέρη Αυγενάκη. "Ολιστικη" και... ξεγυρισμένη η φάπα στη συμμορία των "εξυγιαντών".

Βρε Μανώλη! Γράφεις εσύ για συμμορία; Η παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" δεν έχει φτάσει ακόμα στον Πειραιά; Θα μου πείτε, εδώ δεν έχει φτάσει η λέξη "ντροπή", η παραπάνω παροιμία θα φτάσει;

Διαβάστε ακόμη...