Ο μόνος που του έμεινε, είναι ο Ολυμπιακός

Απο paok24.com: Για τον Ολυμπιακό είναι ο "εκλεκτός", για τους υπόλοιπους "υπάλληλος". Και η ΑΕΚ τάσσεται απέναντι από τον Αυγενάκη
Πηγή: paok24.com
Ο μόνος που του έμεινε, είναι ο Ολυμπιακός

Τα "βέλη" συνεχίζονται για τον Λευτέρη Αυγενάκη...

Ο υφυπουργός αποτελεί "κόκκινο πανί" πλέον για τις περισσότερες ομάδες, αλλά και για την ΕΠΟ, απολαμβάνοντας πάντως την εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού.

Ο άνθρωπος που κάνει συναντήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού, που φτιάχνει επιτροπές με φίλους και συγγενείς και παίζει συγκεκριμένο ρόλο όλο αυτό το διάστημα ως υφυπουργός, δεν μπορεί πλέον να αποτελεί συνομιλητή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ κι είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Πλέον ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως αντιδράσεις υπάρχουν κι από άλλες πλευρές, με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει πριν από μερικές ημέρες ότι είναι ανεπιθύμητος, όταν επρόκειτο να επισκεφτεί το Κορωπί, ενώ χθες και η ΕΠΟ εξαπέλυσε τα δικά της "βέλη", σε μία ολομέτωπη επίθεση, με φόντο τις εκλογές.

Κι ενώ ο υφυπουργός προσπαθεί και πάλι να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ρίχνοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση και η Original 21 μέσω ανακοίνωσης της, τάσσεται απέναντι του, κάνοντας λόγο για την "ντροπή της Κρήτης":

"Αυγενάκη το ότι δεν είσαι αυθεντικός Κρητικός το αποδεικνύει το γεγονός πως στο νησί η ντομπροσύνη και η παλικαριά είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και οι πιέσεις μπροστά στο τίμιο και το ηθικό δεν περνούν, αφού οι ντόπιοι δεν λυγίζουν και στέκονται δυνατοί μπρος στο καθήκον! Εσύ αυτές τις αξίες δεν τις κατέχεις, οπότε δεν μπορείς να λογίζεσαι μέρος του τόπου αυτού.

Στη μεγαλόνησο οι σταγόνες που θα έρχονται στο λερωμένο ήδη μέτωπο σου δεν θα είναι από την βροχή... Αυτό είναι δεδομένο...

Γιατί εμείς που έχουμε στο DNA μας την λεβεντοσύνη της προσφυγιάς, αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας δόλιες μεθόδους σαν κι αυτές και κατά συνέπεια τους δημιουργούς τέτοιων καταστάσεων! Είσαι υπάλληλος! Είσαι η ντροπή της Κρητης!".

Διαβάστε ακόμη...