ΕΠΟΣ : Χαρίζουν λεφτά που δεν είναι δικά τους!

Aπό thessports.gr:Απίστευτο κι όμως αληθινό...
Πηγή: thessports.gr
ΕΠΟΣ : Χαρίζουν λεφτά που δεν είναι δικά τους!

H Σουλούκου, μιλώντας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, πρότεινε, δείχνοντας ότι κάνει κίνηση καλής θέλησης, να μοιραστούν στους μικρούς της Σούπερ Λίγκας, τα 4,3 εκατομμύρια που δίνει η ΟΥΕΦΑ.

Η... πρόταση αυτή χαιρετίστηκε από Λάρισα, Άρη, Πανιώνιο και άλλες ομάδες, ωστόσο ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσσάνδρου, εξέφρασε μια... επιφύλαξη.

"Τα χρήματα αυτά τα παίρνει η ΕΠΟ. Όχι η Λίγκα" είπε ο Λυσσάνδρου, με την Σουλούκου, εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να τονίζει ότι η Λίγκα μπορεί να τα απαιτήσει από την ΕΠΟ και σ΄ αυτό να συμφωνεί και ο Κούγιας.

Τα χρήματα αυτά, όμως, ΔΕΝ είναι για τη Σούπερ Λίγκα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η UEFA αποφάσισε να βοηθήσει τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της κι έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού με το ποσό των 236,5 ευρώ και το ποσό που αναλογεί στην ΕΠΟ είναι 4,3 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα "HatTrick" της UEFA.

Αυτά τα χρήματα διανέμονται στις Ομοσπονδίες για την κάλυψη του λειτουργικού τους κόστους και για την ανάπτυξη συγκεκριμένων και στοχευμένων τομέων του εγχώριου ποδοσφαίρου κι όχι βέβαια για να τα... χαρίσει ο Ολυμπιακός στους "μικρούς".

Διαβάστε ακόμη...