Φωτιά στο θέμα παραμονής του Μαρτίνς

Από inpaok.com: Ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, Σάντσο Φρέιτας, βάζει (με όσα διαρρέει...) φωτιά στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
Φωτιά στο θέμα παραμονής του Μαρτίνς

Μέχρι και πριν λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό πίστευαν ότι θα κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και θα συμφωνήσουν εύκολα για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας φαίνεται πως δεν συγκινεί τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως τις τελευταίες ώρες έρχεται ο εκπρόσωπός του, Σάντσο Φρέιτας, να βάλει στο «παιχνίδι» ομάδες από τα το πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αναφέρει αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα που είναι φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται πως ο Πορτογάλος ατζέντης διαρρέει πως έχει ανοιχτές «κεραίες» στα το πρωταθλήματα της Ευρώπης και το θέμα της παραμονής ή μη του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό μπορεί να εξελιχθεί σε θρίλερ.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για δύο λόγους. Είτε επειδή όντως κάτι έχει εντοπίσει ο Φρέιτας, είτε επειδή προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να ανεβάσει το κασέ του πελάτη του, σε μία τακτική που συνηθίζουν να ακολουθούν οι μάνατζερ.

Διαβάστε ακόμη...