Με Μάρτινς ο Ολυμπιακός και του χρόνου

Απο inpaok.com: Προς παραμονή στον Πειραιά ο Πορτογάλος τεχνικός
Πηγή: inpaok.com
Με Μάρτινς ο Ολυμπιακός και του χρόνου

Πολύ κοντά στην παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαρτίνς, σύμφωνα με αθηναϊκές εφημερίδες. Εξάλλου, αυτή είναι η πρόθεση των «ερυθρολεύκων», ενώ και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να τα πουν το τέλος της σεζόν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο οι πρώτες κουβέντες είχαν ξεκινήσει πριν από δύο περίπου μήνες. Η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε ήταν η δήλωση του Μαρτίνς ότι το όνειρό του ήταν να εργαστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία, κάτι που το σεβόταν απόλυτα ο Ολυμπιακός.

Οι ευχάριστες εξελίξεις για τον Ολυμπιακό είναι ότι για την ώρα δεν αισθάνεται καμία «απειλή» από την Αγγλία. Αυτή τη στιγμή καμία αγγλική ομάδα δεν έχει εμφανίσει τάση αλλαγής προπονητή, κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί η πλευρά του Μαρτίνς. Αυτό σημαίνει ότι ο «βραχνάς» της Πρέμιερ Λιγκ φεύγει οριστικά για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια της Πορτογαλίας και της Ρωσίας δεν έχουν βάση και ο Μαρτίνς θα έφευγε από τον Ολυμπιακό μόνο στο ενδεχόμενο να προπονήσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Παρόλα αυτά η στάση του Πορτογάλου το τελευταίο διάστημα, να ασχολείται δηλαδή πέραν της κατάστασης των παικτών του και με τα μεταγραφικά ζητήματα, δείχνει σημάδια παραμονής στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...