Παίρνει την άδεια ο Παναθηναϊκός

Από sdna.gr: Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τη βελτίωση της καθαρής θέσης της ΠΑΕ, θα πάρει και πάλι το «ok» από την επιτροπή αδειοδοτήσεων για την ευρωπαϊκή άδεια.
Πηγή: sdna.gr
Παίρνει την άδεια ο Παναθηναϊκός

Έπειτα από μια τριετία, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην εξασφάλιση της αδειοδότησης από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την SportDay. Η επικείμενη διπλή αδειοδότηση των «πράσινων» (ελληνική άδεια και UEFA Licensing) σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός δεν κουβαλούσε την ποινή από τον Απρίλιο του 2018, την επόμενη σεζόν θα έπαιζε κανονικά στα Κύπελλα Ευρώπης.

Με βάση τα στοιχεία του «πρασίνου» φακέλου προς την επιτροπή της ΕΠΟ, υπάρχουν προϋποθέσεις να πάρει ο Παναθηναϊκός το UEFA Licensing. Το «κλειδί» γι αυτό θα είναι η βελετίωση της καθαρής θέσης της ΠΑΕ την περίοδο 208-19, η οποία μειώθηκε κατά 30,2% σε σχέση με τη σεζόν 2018-18.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του Παναθηναϊκού προς την UEFA, πως τα οικονομικά του στοιχεία έχουν επανέλθει σε ισορροπημένη κατάσταση. Θα είναι το μεγάλο του «όπλο» προκειμένου να μην συναντήσει κανένα εμπόδιο για την επιστροφή του στην Ευρώπη σε έναν χρόνο, εκτός κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη φέτος με την αναστολή της ποινής του, η οποία πάντως, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη...