«Αμφιλεγόμενος ο Μαρινάκης!»

Από inpaok.com:Ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού «France Football» φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της Τρουά.
Πηγή: inpaok.com
«Αμφιλεγόμενος ο Μαρινάκης!»

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση, που διαψεύστηκε με κατηγορηματικό τρόπο από την πλευρά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, το «France Football» επανέρχεται στο θέμα παρουσιάζοντας και λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε αρχές Μαρτίου με τον ιδιοκτήτη της Τρουά, Ντανιέλ Μασόνι, ο οποίος ψάχνεται εδώ και καιρό για... συμπαίκτη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αθλητικό διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λουίς ντε Σόουζα, αλλά για θέματα που αφορούσαν ενδεχόμενες μεταγραφές.

Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι έχει υπογραφεί και συμφωνία. ώστε να αρχίσει από την πλευρά Μαρινάκη ο έλεγχος των οικονομικών του γαλλικού συλλόγου.

«Αμφιλεγόμενος στη χώρα του, έχει αναμειχθεί σε διάφορες δικαστικές έρευνες που αφορούν στημένα παιχνίδια, διαφθορά, σχέση με οπαδούς που προκαλούν βία, ακόμα και εμπόριο ναρκωτικών» γράφει ο συντάκτης του περιοδικού αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά την τιμή αγοράς της Τρουά, εκτιμάται ότι ο νυν ιδιοκτήτης αναζητά ένα ποσό περίπου στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...