Ολυμπιακός: Ανοικτό για προετοιμασία στο... Ρέντη

Απο sdna.gr: Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενδέχεται να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε προετοιμασία εντός συνόρων.
Πηγή: sdna.gr
Ολυμπιακός: Ανοικτό για προετοιμασία στο... Ρέντη

Τα πάντα στον "αέρα" είναι αυτή τη στιγμή τόσο για το πότε θα αρχίσει ξανά η Superleague, όσο φυσικά και πότε θα ολοκληρωθεί. Μπορεί η UEFA να έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων την 30η Ιουνίου, τις τελευταίες μέρες ωστόσο ολοένα κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο να δούμε μπάλα και τον Ιούλιο.

Αυτό βεβαίως σημαίνει αφενός πως θα έχουν ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές, αφετέρου πως επίσης λιγοστές θα είναι οι διαθέσιμες μέρες για προετοιμασία, πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Υπολογίζεται ότι μπορεί να μείνει μόλις ένα 20ημερο για να προετοιμαστούν οι ομάδες που θα ξεκινήσουν νωρίς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Με δεδομένο λοιπόν ότι κανείς δεν ξέρει σε ποια κατάσταση θα είναι και η Ευρώπη εκείνο το διάστημα κι αν θα γίνονται κανονικά τα ταξίδια, είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να επιλέξουν το Ρέντη για την προετοιμασία τους, όπως αναφέρει το "Φως των σπορ". Ακόμη κι αν δεν γίνει στο προπονητικό τους κέντρο, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να μεταβούν σε κάποιο άλλο μέρος, εντός Ελλάδας, για μία ολιγοήμερο προετοιμασία.

Διαβάστε ακόμη...