Ολυμπιακός: Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι

Απο inpaok.com: Παγκόσμιο ρεκόρ κωλοτούμπας για την ομάδα του Πειραιά
Πηγή: inpaok.com
Ολυμπιακός: Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι

Οι αθλητικές διοργανώσεις σε όλον τον πλανήτη αναβάλλονται (η μια μετά την άλλη) λόγω κορωνοϊού. Υπάρχουν σκέψεις μετάθεσης του Euro 2020 για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για του χρόνου!

Στην Ελλάδα όλα τα πρωταθλήματα και οι αθλητικές διοργανώσεις αναστάλθηκαν εκτός από τη Super League, η οποία οδεύει επίσης προς αναβολή των play-offs, κάτι που θα αποφασιστεί και επίσημα στο σημερινό (13/3) έκτακτο ΔΣ της Λίγκας.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όλες οι ομάδες συμφωνούν στην αναβολή (μέχρι νεωτέρας) εκτός από μία! Αυτή η μία είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κιόλας θετικό κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις του, αφού το ανακοίνωσε μόνος του τις προηγούμενες μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Το τραγελαφικό είναι ότι χθες (12/3) το πρωί ο δικηγόρος του υπόδικου μεγαλομετόχου των ερυθρόλευκων ζήτησε και πήρε αναβολή από το δικαστήριο στην υπόθεση της Συμμορίας και των Στημένων Αγώνων, επικαλούμενος την Πανδημία του κορωνοϊού, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι ερυθρόλευκοι ήταν αντίθετοι στην αναβολή της έναρξης των play-offs!

Μιλάμε για νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Κωλοτούμπας!!!

Όπως και να έχει η τελική απόφαση για την αναβολή των play-offs θα ληφθεί το απόγευμα, καθώς στις 18:45 είναι προγραμματισμένο το έκτακτο ΔΣ της Super League.

Διαβάστε ακόμη...