«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για την ΑΕΚ

Από inpaok.com: Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την ΑΕΚ, καθώς το φύλλο αγώνα βγήκε στην δημοσιότητα με τους Πορτογάλους διαιτητές να επιβεβαιώνουν την έκθεση του παρατηρητή.
Πηγή: inpaok.com
«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για την ΑΕΚ

Ο παρατηρητής στο ΑΕΚ- Άρης ανέφερε στην έκθεσή του πως αστυνομικοί είδαν τον Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Καρυπίδη, ενώ κάποιος έπιασε το βοηθό από τα... «καρύδια».

Το παραπάνω, επιβεβαιώνεται πλέον και στο φύλλο αγώνα που βγήκε στην δημοσιότητα, με τους Πορτογάλους διαιτητές να επιβεβαιώνουν την έκθεση του παρατηρητή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com.

Οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

-Στην ανάπαυλα κάποιοι της γηπεδούχου ομάδας έσπρωχναν, φώναζαν και τραβούσαν τη διαιτητική ομάδα. Μάλιστα τους έβριζαν για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Ένας, ασπρομάλλης τους έβρισε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ότι είναι το αφεντικό και έπιασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε.

-Έμειναν είκοσι λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιβεβαιώσει ότι επικρατεί ηρεμία για το δεύτερο ημίχρονο.

-Στο περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη απλώς σημειώνουν ότι το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από τη διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...