Ανέλαβε νομικός σύμβουλος στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ ο Κούγιας και καταγγέλει σκάνδαλο της ΑΕΚ στο χάντμπολ!

Μιλώντας στην εκπομπή «News Sport» του Action 24, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις διοργανώσεις της ΟΧΕ!
Πηγή: sdna.gr
Ανέλαβε νομικός σύμβουλος στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ ο Κούγιας και καταγγέλει σκάνδαλο της ΑΕΚ στο χάντμπολ!


Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ και νομικός σύμβουλος στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, έκανε παρέμβαση κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της ΟΧΕ κ. Γκαντή στο κανάλι και αναφέρθηκε στο θέμα της απουσίας αθλητικού δικαστή από την ΟΧΕ καθώς και στο φύλλο αγώνος από τον 4ο τελικό της 28ης Μαϊου 2019 ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Ο Κούγιας τόνισε πως θα φτάσει και σε μηνυτήρια αναφορά και απόρησε πως η ΟΧΕ συνεχίζει πρωτάθλημα χωρίς αθλητικό δικαστή.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας είπε:

«Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής! Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη!

Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του; Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα! Κατά παντός υπευθύνου! Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω! Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας! Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε αύριο το πρωί κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή».

Διαβάστε ακόμη...