Και ξαφνικά βλέπει ψηλά

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας, το paokfc.gr και η στήλη Rival Analysis σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Λαμία.
Πηγή: paokfc.gr
Και ξαφνικά βλέπει ψηλά

Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλη αβεβαιότητα. Μετά την περσινή εξαιρετική παρουσία της ομάδας που τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, όλοι περίμεναν μία ανάλογη συνέχεια.

Η διοικητική αβεβαιότητα με τις φήμες περί αποχώρησης του κ.Παπαϊωάννου, η αιφνίδια αποχώρηση Χάβου και η εμφανής αποδυνάμωση του ρόστερ όμως έφεραν αρκετά μαύρα σύννεφα.

Στο φινάλε της καλοκαιρινής προετοιμασίας όλα μπήκαν σε μία σειρά με τον Σωτήρη Αντωνίου να αναλαμβάνει τα ηνία, το ρόστερ να γεμίζει και να φαίνεται ότι η ομάδα θα βγει από το αδιέξοδο.

Το ξεκίνημα όμως ήταν απογοητευτικό, με αποτέλεσμα στα τέλη του Οκτώβρη ο Αντωνίου να αποχωρήσει. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο όπως φαίνεται της σεζόν.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Άκης Μάντζιος και η ομάδα από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν κοίταξε πίσω. Βελτίωσε σαφώς την αγωνιστική της εικόνα και κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.Πλέον βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, με το φάσμα του υποβιβασμού να απέχει πλέον αρκετά.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Ροζέριο Τουράμ με έξι γκολ, ο οποίος όμω αποχώρησε τον πριν λίγες μέρες για την Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Οι Ντάνι Μπεχαράνο και Λάζαρ Ρόμανιτς είναι αυτή που έχουν πάρει την ομάδα στις πλάτες τους στον επιθετικό τομέα, ενώ οι Σκαντορβέλι, Σκόνδρας, Δημούτσος και Πλιάτσικας είναι ένας κορμός παικτών που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Το κομμάτι του Τουράμ ήρθε να καλύψει ο Μπιανκόνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πλατανιά στη Super League 2.

Διαβάστε ακόμη...