Διασύρθηκε η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα!

Από inpaok.com: Η απαράδεκτη ενέργεια του Ρούμπεν Σεμέδο, να χτυπήσει ένα μικρό παιδί, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, προκάλεσε αποτροπιασμό σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» μηχανή προπαγάνδας έκανε τέθηκε σε λειτουργία, προκειμένου να κάνει το άσπρο- μαύρο!
Πηγή: inpaok.com
Διασύρθηκε η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα!

Άμεσα, τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησαν τις επιθέσεις στον διαιτητή Μανούχο που... τόλμησε να αποβάλει τον Πορτογάλο στόπερ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (αντί για απευθείας κόκκινη).

Μάλιστα, για να στηρίξουν τα λεγόμενα τους, υποστήριξαν ότι στην αποβολή ενεπλάκη και το VAR, κάτι που είναι εκτός πρωτοκόλλου, μιας και το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί.

Ωστόσο η πραγματικότητα διασύρει την «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα, αφού όπως φαίνεται από την τηλεοπτική εικόνα, ο Μανούχος δεν έχει καμιά επικοινωνία με το δωμάτιο του VAR, με τις πληροφορίες να το επιβεβαιώνουν.

Άλλωστε, δίπλα στο περιστατικό ήταν και ο βοηθός του, Τριανταφύλλου και θα μπορούσε να τον ενημερώσει, ακόμα και αν ο πρώτος ρέφερι το είχε «χάσει».

Για την ιστορία, κίτρινη κάρτα πήρε και ο Σόουζα του ΟΦΗ, που αντέδρασε αμέσως μετά την απαράδεκτη ενέργεια του Σεμέδο, αφαιρώντας ακόμα ένα... αστείο επιχείρημα των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε ακόμη...