ΣΟΚ! Νέο πρόβλημα για το μπάσκετ του Άρη, το πιο σοβαρό!!

Από sfina.gr: Από το κακό στο χειρότερο οδεύουν τα πράγματα στον μπασκετικό Άρη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των μελών του διοικητικού συμβουλίου σωτηρίας, με επικεφαλής τον Χάρη Παπαγεωργίου, που ανέλαβε να βοηθήσει την ομάδα στα πολύ δύσκολα...
Πηγή: sfina.gr
ΣΟΚ! Νέο πρόβλημα για το μπάσκετ του Άρη, το πιο σοβαρό!!

Ένα ακόμη (πολύ μεγάλο) πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει από σήμερα ο Άρης, σχετικά με το τελευταίο ban που αφορά στον Μάικλ Τζένκινς!

Ο μάνατζερ και ο δικηγόρος του Αμερικανού παίκτη, που αγωνίστηκε στον Άρη την περίοδο 2016-2017 επί Λάσκαρη και δεν πήρε τα χρήματά του, έχει κάνει καταγγελία στην FIBA και δεν κάνει πίσω, ούτε δέχεται πλέον έναν διακανονισμό που δέχθηκαν όλοι οι υπόλοιποι.

Το ποσό που χρωστάει ο Άρης στον Τζένκινς είναι 235.000 ευρώ (!!!) και είναι πάρα πολλά για να μπορέσει να τα βρεί "Όλα μαζί", που ζητάει ο αμερικανός, ο οποίος στην παρατήρηση ότι όλοι συμφώνησαν για διακανονισμό, απάντησε: "Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι άλλοι, θέλω τα λεφτά μου, γιατί με κορόιδεψε και ο προηγούμενος"!

Ο Γουλιέλμος είχε πετύχει έναν διακανονισμό μαζί του, έδωσε μια προκαταβολή, αλλά καμία άλλη δόση και τώρα ο Αμερικανός απαιτεί ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ για να αποσύρει την καταγγελία.

Τεράστιο πλέον το πρόβλημα...

Διαβάστε ακόμη...