Τσιμουδιά ο Δώνης για την κλοπή!

Από inpaok.com: Ο Γιώργος Δώνης κατάπιε τη γλώσσα του; Είναι ένα ερώτημα που «βασανίζει» τη φίλαθλη Ελλάδα από χθες (5/1) το βράδυ...
Πηγή: inpaok.com
Τσιμουδιά ο Δώνης για την κλοπή!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν να τους κλέβουν τον ιδρώτα τους στο χθεσινό (5/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη όπου έχασαν άδικα με 1-0, καθώς δεν τους δόθηκαν δύο «μαρς» πέναλτι (και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0...), όμως ο Γιώργος Δώνης δεν είπε τίποτα στις δηλώσεις του για την κλοπή!

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος είχε εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και ωρύονταν στο τέλος του αγώνα (αποβλήθηκε κιόλας σπρώχνοντας τον 4ο διαιτητή) αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για δήθεν σφαγή του Παναθηναϊκού και κυνηγητό από τη διαιτησία, μετά την πραγματική κλοπή σε βάρος της ομάδας του στο Καραϊσκάκη δεν είπε τίποτα για τη διαιτησία!!!

Μπορεί ο Ματίας Γκεστράνιους να πέρασε από χειρουργείο χωρίς αναισθητικό τους πράσινους, αλλά ο επιλεκτικός θυμός του Γιώργου Δώνη είχε μείνει στην Τούμπα...

Αυτό είναι κάτι που δεν άρεσε ούτε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί δεν υπερασπίστηκε τον ιδρώτα των παικτών του, οι οποίοι στις δηλώσεις τους (Χατζηγιοβάνης, Χρήστος Δώνης κτλ) αναφέρθηκαν στην αδικία σε βάρος τους με τον ΜΗ καταλογισμό των πέναλτι υπέρ τους.

Διαβάστε ακόμη...